Julkort

Jag är ju ingen kortmakare egentligen men jag skickade egna julkort i fjol och nu förväntar ju alla sig det i år med. Jag behöver visserligen inte göra så hemskt jättemånga men jag behövde komma igång snabbt så jag får dem gjorda innan det blir för sent. Dessa två kort var snabba att göra och jag älskar årets julpapper från Simple Stories.

Jag har använt mig avcardstocksom bas som jag skar 12 x 4 2/8  inch och vek på mitten.

Detta kort har jag använt detta papper till. Jag lade till ett av mina favoritband. Jag gillar dessa prickiga organzaband som finns i en mängd olika färger. Den fina rosetten är en färdigknuten sak som är väldans praktiskt. Sötaste Tilda fanns färdigmålad i en låda som blivit över sen förra julen. Årets julmagnolior har landat i butiken och jag har handlat några. Alltid lika svårt att välja alla är ju så söta.

Det andra kortet är en färdig ruta från detta papper. Den enda dekorationen här blev att jag satte lite pearls på bären. Jag ville hålla korten enkla och utan alltför klumpiga dekorationer. Blir så jobbigt med kuvert och porto och ibland får man vara lite lat faktiskt.

Insidorna i korten har jag bara stansat ut en ruta med en Spellbinderdies. Just denna finns inte i butiken men väl några andra godbitar. Jag hade ingen stämpel som passade till men såg denna i butiken och tänkte ja varför inte… så vi får se om den kommer att flytta hem till mig.

Tack för titten och lycka till med era julkort!

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Julkort”

  1. Profilbild för Ingela Larsson
    Ingela Larsson

    Men visst blev det fint Jenni 🙂 Jag tyckte det iaf …… jag är ju en ”kortmakare” *ler*
    Kram Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *