Jul i sikte 🙂

Hej alla! 🙂

Nu har jag julen i sikte 🙂 . Dagarna blir bara kortare och kortare, det är ruggigt ute och det är så skönt att tända en värmande brasa inne och mysa. I förra veckan anlände ett paket med fantastiskt fina papper i min brevlåda. Det var Kristina som skickat en paper pad med Maja Designs nya julpapper. Och det är väl näst intill omöjligt att inte falla totalt för de stämningsfulla papprena! Så därmed inföll sig lusten att scrappa en jul-layout 🙂 Och det blev såklart på min lilla Nissa,

liten nissa

Alla mönstrade papper på layouten kommer från paper paden och de finns även att köpa som fullstora. På de cirkelformade pappren har jag ruggat kanterna med en edge scraper och distressat kanterna med Distress Ink Vintage Photo.

liten nissa a

Jag har sprayat med Prima Color Bloom spray i färgen Peony. De röda blommorna kommer från You Do men är lite mörkare i färgen än de som finns i lager i shoppen nu. Här hittar ni alla blommor från You Do. Rosorna är i storlek liten och mellan.

lliten nissa aaa

Hängande i ett vitt sidenband från en av rosorna hänger två slädar och två gnistrande hjärtan. I en av blommorna har jag gjort en rosett av organzaband i rött och grönt.

liten nissa aa

Och till sist ett rött pärlband som jag limmat fast samt rubriken ”liten nissa” med typsnitt från Basic Grey– här hittar ni fler stickersbokstäver.

Ha det nu toppen tills nästa vecka då jag dyker upp igen med något nytt 🙂 .

Kram Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *