Jul i juli..

Vare sig vi vill eller ej så närmar sig julen med stormsteg. Innan vi vet ordet av det är det dax att börja småplanera för julklappar, julkort och mat.. jag smygstartar julen med en LO på min son från 2009 då han firade sin första jul.

Jag har använt mig av Reprints härliga papper Stars And Hearts. Ett cardstock och rött CS bildade en ram runt kortet.

På själva fotografiet har jag skrapat med en vass sax för att få lite effekt. Limmade fast ett  rött pärlband runt hela bilden vilket gjorde en stor skillnad.

Rosorna hittar ni självklart i shoppen tillsammans med den underbara punchen från Martha Stewart. Dom söta satinhjärtan som jag limmat dit hittar ni här. Några söta Rhinestones Hearts satte lite extra piff på det hela.

Den fina stjärnan som självklart finns i shoppen har jag målat med crackel accent för att få lite effekt. Alla blommor och runt fotografiet har jag använt mig av röd stickles glue.

Jag var redan supernöjd med den fina swirlsen på pappret men lite crackel accent satte extra piff på det hela. Alfabetet kommer från egna gömmor men annars hittar ni allt annat i shoppen.

Hoppas ni alla får en härlig vecka!

Många kramar från DT-Maria

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

5 svar till ”Jul i juli..”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Superfint, härligt och alldeles lagom dekorerat för min smak! Kram L

 2. Profilbild för Gunilla Holm
  Gunilla Holm

  Gud vilken tjusig LO! Papperet var verkligen jättefint! Och vilken söt liten nisse ni har!

 3. Profilbild för Camilla i Uppsala
  Camilla i Uppsala

  Jättefint!! 🙂 Och så skönt att fler tänker på julen. Min man stirrade med fasa i blicken på mig när jag sa att jag kanske skulle ta och börja med julkorten… Hi hi!

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, vilken ljuvlig LO du har gjort! Gillar verkligen hur bilden är i centrum med dekorationerna som inramning och vilken söt nisse dessutom.
  Jag har flera gånger också tänkt börja scrappa åt det juliga hållet. Tiden går ju så snabbt och rätt vad det är så sitter jag där igen och panikscrappar julkort. Det skulle nog vara bra att undvika det detta år. 🙂
  Kram
  Rosemarie

 5. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Supersöt LO och en rolig idé att scrappa juligt redan nu under sommaren! Goaste nissen på fotot och så fint med de små dekorationerna och blommorna! Nu blev jag sugen både att scrappa LO:s OCH något med jultema!

  Ha den skön helg!

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *