Jul layout med blommor scrapbooking

Äntligen har jag fått framkallat lite av denna julens foton! Och många med mig är det nog som nu för fullt scrappar sina julbilder :).

jul3

Bakgrundspappret heter Christmas Gifts och kommer från Reprint, verkar som just detta pappret är slut i butiken, men här finns andra liknande från Reprint. Har sedan skurit ut en cirkel ur Inkidos papper Happy Christmas. Cirkels kanter har jag ruggat upp med en edge scraper och sedan distressat kanterna med Distress Ink Vintage Photo.

Bakom fotot har jag fäst en vit spets- olivgrönt organzaband. Snöflingorna på pappret har fått små halvpärlor från You Do som mitt. De julröda stora blommorna samt de mindre gröna heter Christmas och kommer från You Do. De stora röd/creme-färgade rosorna är i storlek XL och finns här, tillsammans med de mindre i samma färg som finns här. Stjälkarna på rosorna har jag virat runt ett penselskaft för att snurra till dom lite. Rosetten är gjord av det prickiga organzabandet . I bandet har jag hängt en liten bjällra klocka.. För att förstärka julkänslan lite extra är det med några stjärnanis som dekoration. Sedan har jag stuckit ner lite fjädrar bakom blommorna.

Jul

Jul

Titelns bokstäver kommer från egna gömmor men du kan hitta flera liknande här.

Det var allt från mig för denna gång! Ha det riktigt bra tills nästa gång!

Kram Sofia/Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *