Jag är pysselskadad!!

Det finns tillfällen i livet då man konstaterar att man förmodligen har en diagnos…närmare bestämt en pysselskada. Ett solklart exempel på det var för några veckor sedan då jag kom hem efter att jag varit och storhandlat och maken hjälpte mig med att packa upp. Helt plötsligt säger han ”men älskling varför har du köpt en massa små förpackningar med ägg, vi köper ju alltid en hel platta.”  När jag lite försiktigt förklarade för honom att jag bara var tvungen att köpa dom trots att det förmodligen är världens dyraste ägg för att jag snart ska blogga med lite påskpyssel tittar han på mig eller snarare stirrar han på mig sedan ler han och faller i skratt. Sedan säger han ” älskling, du är verkligen pysselskadad.” :Whistling:  han har faktiskt helt rätt, det är precis vad jag är!!

Idag tänker jag iaf visa upp en av dessa ”dyra” äggförpackningar som jag har målat och gjort lite mer i min smak.

DSC_0028

Jag började med att måla hela kartongen med vit gesso för att slippa den där tråkiga nästan ”dassiga” färgen. Insidan fuskade jag dock med. Efter lite torktid var det dags att dekorera. Jag började med en bit Crispyband som jag vek som en rosett och sedan limmande fast.

DSC_0027

Jag valde sedan att använda mig av små rosor i olika rosa/lila toner, körsbärsblommor, rosa stora rosor och blad. De underbart söta äggen och korgen (från You Do) är egentligen knappar men de funkar ju perfekt till min äggkartong. Som avslutning pyntade jag med några lila fjädrar (ifall man skulle missa att det är påsktema 😉 )

DSC_0025

Här ser ni det färdiga resultatet! Inne i asken kan man gömma lite mumsigt godis eller en lite leksak eller gåva. Här kommer ett förslag på godis som får plats.

DSC_0023

Med detta vill jag önska er en härlig vecka och ta hand om er!

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Jag är pysselskadad!!”

 1. Profilbild för Fialisan/Sofia
  Fialisan/Sofia

  Så himla fint! Vilken bra idé!
  Och jag har precis samma diagnos som du 😉
  Kram Sofia

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack Sofia! Skönt att höra att jag inte är ensam 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *