I väntan på tomten…

Hej!

Ni har inte tappat bort en dag, det är söndag! Jag hoppar in idag och bloggar istället för Malin som är ledig. Detta innebär att jag kommer dyka upp 2 dagar i rad 😀

Först ut tänkte jag visa en LO jag skapat med en go bild på mina barn som väntar på att Tomten ska dyka upp.. Det är ju en väldigt låååååååååång väntan. DSC_0527 Jag har använt mig av fram och baksidan av det härliga pappret: Christmas Stamps från Echo Park. Passa på det är rea på det!!

Kanterna har jag först rivit för hand och sedan ruggat till med edge scrapern. Alla kanterna är färgade med distressdynan walnut stain.

DSC_0528

Jag använde ett grönt pärlband för att liva upp det hela lite. Den vita julgranen som jag hittat i en blomsterbutik är dekorerad med Pearls i olika färger. På kortet har jag ritat en ram runt med vit penna och sedan lite stickles glue. De söta rosetterna hittar ni här.

DSC_0526

Texten har jag stansat ut med hjälp av min big shot, alfabetet jag använt heter harvest och finns tyvärr inte i butiken, men kika gärna här på alla fina alfabet som kan bli dina. Blommorna kommer från mina egna gömmor.

Det var allt för idag! Imorgon dyker jag upp igen med ett bokkort jag gjort till min guddotter Leah.

Vi ses! Kram DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”I väntan på tomten…”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Men ÅH så fin!! <3

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack goa Malin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *