Härliga höst……

……färger.

Hejsan hoppsan på er! Jenni har semester så i dag bloggar jag (Annette). Snart är den härliga hösten här med en sprakande färgpalett, vilka underbara färger, och när det börjar skymma runt knutarna hur underbart är det inte med ljuslyktor lite här och där att mysa till. Men det dröjer ett tag till innan vi är där. Jag har några underbara vänner som fyller år i oktober så jag är väl förberedd i år med grattiskort och dom är höst inspirerade.

Jag började med att stansa ut löv i höstliga färger med Nellie Snellens lövpunch och en från Martha Stewart.

001

Sedan chalkade jag löven med Distress Ink – Gathered Twig. Efter det sprayade jag löven med lite vatten för att sedan embossa dem  med den embossingformen som följer med i paketet.

002

När dom torkat ordentligt ”målade jag varje löv med Ranger´s Glossy Accents, då blir dom sådär ”dagg” skimmrande fina.

003

004

Många löv blev det…

005

Jag tog en färdig kortstomme och dekorerade med lite av varje som jag hade hemma, lite vita och röda pappersrosor i höst färger och så löven så klart.

007

Tada, så var det klart.

006

Hoppas ni fått lite höstinspiration, vi ses snart igen och då ska jag visa små små saker som är fina att ge bort som presenter tills dess

Tjingeling

Annette


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Härliga höst……”

 1. Profilbild för Louise
  Louise

  Hej! Superfint kort! Köpte hem en flaska Glossy efter att jag såg dina fantastiska löv! Undrade bara om du använde en pensel när du la på Glossyn eller hur du gjorde? 🙂 Hälsningar Louise

  1. Profilbild för Allram
   Allram

   Ja jag målade ut glossyn med en pensel. Kul att du gillade löven. Perfekt att göra upp ett litet lager som man kan nalla av när man behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *