Ännu mer tags gott folk!

Hej!

Då har turen kommit till mig och mina jultags…Jag valde att använda den superläckra stämpeln ”We wish you” från Darkroom. Den är väldigt att få ett bra tryck med, och passar på spillbitar i storlek 4×3″

…Samma med olika…

Vit stämpeldyna, med vitt embosspulversvart cardstock – riktigt effektfullt!

Samma vita tryck men nu på kopparfärgad metallkartong. Man får vara lite försiktig med embossfönen på metallpapper då materialet är värmekänsligare. Min framsida blev ok, däremot bubblade ytan på baksidan något (vilket jag täckte med en adresslapp)

Slutligen lekte jag lite med att stämpla i hombre-effekt: det vill säga med stämpeldynan infärgad med två olika nyanser – riktigt cool effekt!

Kan även tillägga att jag numera inte kan leva utan min stämpelpress / Nellis Snellen! (Finns flera varianter i butiken) Den hjälper mig verkligen att få varje uppstämplat motiv helt perfekt och gör det så mycket roligare att använda stämplarna. Om du inte har en i din ägo än, får vi hoppas tomten kommer med en till dig…

Passar på att önska Dig en Riktigt God Jul!

Kram
//Cattie

 

Enkelt kort till far i höstens färger.

Hej!

Jaha så var vi inne i november redan och i morgon är det fars dag. En dag som alltid fyller mig lite med vemod eftersom jag inte har någon. Som tur är har jag en fantastisk svärfar som jag får vara med och fira. Jag har gjort ett rätt så enkelt kort fast i höstens vibrerande färger.

2015-11-06 11.42.15

Jag har använt:

2015-11-06 11.42.34

Ordet ”FAR” skar jag ut med skalpell och monterade på 3D-kuddar över cardstockbitar.

Det var allt jag tänkte visa idag. Det är väll dags att ta itu med julkorten snart. Vi får se vad det blir nästa vecka. Tack för titten.

Kram Jenny

DT-JENNY

Härliga höst……

……färger.

Hejsan hoppsan på er! Jenni har semester så i dag bloggar jag (Annette). Snart är den härliga hösten här med en sprakande färgpalett, vilka underbara färger, och när det börjar skymma runt knutarna hur underbart är det inte med ljuslyktor lite här och där att mysa till. Men det dröjer ett tag till innan vi är där. Jag har några underbara vänner som fyller år i oktober så jag är väl förberedd i år med grattiskort och dom är höst inspirerade.

Jag började med att stansa ut löv i höstliga färger med Nellie Snellens lövpunch och en från Martha Stewart.

001

Sedan chalkade jag löven med Distress Ink – Gathered Twig. Efter det sprayade jag löven med lite vatten för att sedan embossa dem  med den embossingformen som följer med i paketet.

002

När dom torkat ordentligt ”målade jag varje löv med Ranger´s Glossy Accents, då blir dom sådär ”dagg” skimmrande fina.

003

004

Många löv blev det…

005

Jag tog en färdig kortstomme och dekorerade med lite av varje som jag hade hemma, lite vita och röda pappersrosor i höst färger och så löven så klart.

007

Tada, så var det klart.

006

Hoppas ni fått lite höstinspiration, vi ses snart igen och då ska jag visa små små saker som är fina att ge bort som presenter tills dess

Tjingeling

Annette