Grattiskort till män

Hej!

Tycker ni som jag att det är svårt att få till kort till män? Idag tänkte jag visa några lite stramare och mindre dekorerade kort som kanske kan vara passande till en man, inget lull-lull och väldigt få blommor. Jag har jobbat mest med cardstock och har faktiskt inte använt ett enda mönsterpapper. Här kommer det första:

DSCF8998

Här har jag använt Cardstock Admiral, Dotted Poolside och Quicksand. Stjärnan har jag bigat och vikt till för att få lite 3D-känsla på. stämpel är embossad med embossingpulver silver. Mellan två silveröljetter har jag fäst en klockcharm med silversnöre. Lite silverbling fick det också bli.

DSCF8996

Till andra kortet har jag använt Cardstock Pinecone, Quicksand, Bitter chockolate och Red Devil. Grattisdie från Mandy och Sprayfärg Glasfrån Reprint. Bakgrunden har jag stämplat med en textstämpel och en swirl ur egna gömmor för att det skall matcha pin-upbilden. Lite bling från You Do i ena hörnet. Alla kanter är infärgade med Distress Ink Walnut Stain.

DSCF8997

Till sista kortet har jag använt samma Cardstock som i 2a kortet samt Evening Sky. Den fina stämplen med klockor finns här, den är stämplad med svart Versafine ink och sedan infärgad med Distress Ink Vintage Photo. Samma die från Mandy. Bling och blommor från You Do med en liten Brad i mitten.

Hoppas ni fick lite inspiration till hur men enkelt kan få till det utan lull-lull. Kändes skönt att göra dessa nu för att uppbalansera lull-lull-vågen lite så här efter en pryttlig jul och ett blingigt nyår.

Tack för titten och stor kram.

Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *