Graphic 45 albumbox

Äntligen har jag blivit färdig med mitt utlovade projekt. Jag gick ju en kurs och fick lära mig att göra denna härliga box med plats för inte mindre än 7 minialbum.

Allt är klätt med de fina julpapperna från Graphic 45. Baksidorna är fantastiska tycker jag. Boxen är uppbyggd med chipboard och cardstock. Till Graphic funkar det alltid med svart CS. Det får liksom färgerna att poppa ut lite extra.

Här har jag klippt ut dekorationer från ett av papperna och rosetten har jag sparat från en chokladkanin. Blommorna har jag gjort med hjälp av en deis från Tim Holtz. Jag stansade ut i tjockt akvarellpapper och mistade rejält med röd mist och skrynklade ihop dem och lät dem torka helt innan jag vecklade ut dem igen och limmade ihop dem. Lite gröna järneksblad och granris fick plats och givetvis några rosor. Som fötter har jag limmat på lite pärlor bara. Man kan även limma ihop två runda pärlor om man inte hittar sådana som är lite mer ovala. Är det fel färg på dem så är det bara att måla dem med lite akrylfärg.

Här är två av albumen. Dessa visade jag hur man gör för två veckor sedan här i bloggen. Vill man dekorera dem mer så får man inte plats med sju album.

Snart jul och man har mycket att stå i men det tycker jag är kul. Vi ses om en vecka igen och då är det minsann inte mindre än julafton.

Kram

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Graphic 45 albumbox”

 1. Profilbild för eva palmqvist
  eva palmqvist

  läckert, rolig ide med flera album, det får man testa någon dag
  god jul / eva

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Oj oj vad grant, Jenny! 7 st minialbum var inte dåligt! Och så fint de matchar! Vi har en lite julgåva till dig och Annette, så ska du inom Ängelholm får du gärna titta in. =) Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *