Gör dina egna höstlyktor utav mönstrade papper och vinglas.

Hejsan hejsan!

Nu är jag tillbaka igen med mer pyssel att bjuda på och idag tänkte jag visa er 2 st lyktor som jag har gjort som ska lysa upp i höstmörkret.

Jag tycker ju som sagt att göra om och återbruka saker, att göra min egna prägel på saker och ting. Nu när hösten kryper på oss så vill jag tända mycket ljus och då vill man ju ha ljuslyktor som man tycker om, så varför inte göra sina egna.

För att göra själva skärmen på lyktan så har jag bara använt min av mönstrade papper och sedan använt en tallrik för att göra en cirkel och sedan klippa den mitt itu så att man får 2 halvcirklar, efter det så tog jag och klippte bort en mindre halvcirkel från pappret. Som ni ser på bilden när under.

 

Sedan färgade jag in alla sidor och kanter med distress ink dyna och satte sedan ihop den till en skärm. Tänk bara på att ha en så pass stort hål att värmen kommer ut uppe på toppen. När skärmen är gjord så att det bara att sätta skärmen på ditt vinglas och sedan dekorera efter smak.

Material som jag har använt från butiken hittar ni här:

Mönstrade papper:

Maja Design papper, Maja Design – Walking In The Forest – Höstens Färger

Dekorationer:

Blad, blommor Prima – Timeless Memories – Classical, Prima Timeless Memories – Reflection, Spets, Say It In Pearls – With Leaf/Pearl Clear, Butterflies.

Så detta var det jag hade att bjuda er på idag, hoppas ni blev inspirerade så ses vi igen nästa vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *