Godishus

Denna veckan har jag knåpat ihop ett godishus. Jag började att skära ut byggbitar i chipboard som jag sen satte ihop med gångjärn av cardstock i hörnorna. Detta klädde jag med finaste julpapper från Maja Design. Fick lite ångest av att använda dem redan men det finns ju nya att köpa.

DSC_4416

Huset satte jag på en större bit chipboard. På denna klistrade jag på lite staket ( Magnoliastämpel). Dekorerat med lite Magnolior som jag målat med distresspennorna och akvarellpapper. Taket har jag gjort så att man kan lyfta av det. Gjorde hål i nocken och gjorde ett handtag av vanligt snöre. Stjärnan låg på skrivbordet och skräpade.

DSC_4418

Runt kanterna på taket stansade jag ut en kant och limmade på. Skarvarna täckte jag med Modeling Paste. Hittade helt enkelt inte min snö, satte lite på staketet också när jag ändå var igång.

Inuti huset har jag massa godisar. Min gubbe har och göra nu. Han får äta upp allt eftersom jag inte äter godis. Tror inte han är så ledsen faktiskt. Vem vet, det kommer kanske någon godissugen och hälsar på Tomten kanske. Han tröttnar kanske på gröten.

Tack för titten och hoppas ni hinner pyssla mycket inför julen.

Kram

dt_jenni


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *