Glittriga påskägg

Hej!

Förra veckan lovade jag att bjuda er på ett inlägg med mycket glitter, vitt och blommor. Självklart tänker jag inte gör er besvikna, idag går jag all-in med allt. Jag visar er 2 stycken påskägg som minst sagt fått sig en makeover.

DSC_0039

Båda äggen var från början vanliga ägg klädda i metallicfolie köpta på ICA. Det ena var turkost vilket man ser lyser igenom lite på bilden. Jag målade dom med vitt gesso och direkt efter målningen strödde jag över glittrigt embossingpulver. Det gav en härlig effekt vilket tyvärr inte syns så bra på bilden.

DSC_0030

Jag bara älskar vilken härlig struktur det blev på ägget efter målningen, precis i min smak. Jag limmade fast en bit spets och pärlband runt båda delarna för att dölja skarven mellan halvorna. Just detta pärlband kommer från mina egna gömmor, den modell som ni hittar i butiken har jag använt till locket.

DSC_0031

När jag började dekorera locket valde jag att börja med den stora rosetten jag gjort av en spets. Sedan fortsatte jag att smycka med en stor blomma från Prima (tyvärr finns den inte kvar i butiken) ni hittar däremot de vita rosorna i olika storlekar, den gulaktiga rosen, knoppar, blad, rhinestones ochpistill dekorationsbär. Det smala pärlbandet finns också där.

DSC_0032

DSC_0033

Jag önskar verkligen att ni kunde se hur det glittrar och glimmar för det är verkligen så vackert. Ni får väl helt enkelt göra ett eget så ni får se.

DSC_0037

Ägg nr 2 valde jag att inte täcka helt 100% för jag gillar hur det skiftar i blått. Självklart ville jag matcha det så det fick gå i blå/bruna toner.

DSC_0035

Jag började återigen med spets bandet som jag först satte fast på insidan med hjälp av glue dots och sedan vek jag bitar spets till en stor rosett. Efter att jag limmat fast rosetten började jag smycka locket med blå rosor,pappersrosor bruna, vita körsbärsblommor, blad, berries och fjädrar.

DSC_0040

Alltsammans fick sig ett extra piff med lite stickles glue.

DSC_0037Med detta vill jag önska er en härlig vecka.

KRAM DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *