Glad Påsk

Hej!!

Jag hoppas verkligen att ni haft en härlig helg med massor med sol, värme och tid att ladda energi. Jag och familjen har verkligen lapat sol i mängder och börjat planera årets projekt i nya trädgården. Det är mycket att fixa innan vi får det som vi vill ha det 😉 tur att vi inte tänkt att flytta på ett tag…

Idag visar jag ett påskkort, kanske inte de klassiska färgerna men vem säger att allt måste vara gult och klara färger.

DSC_0003 (2)

Jag valde cardstock, grönt och brunt cardstock som kortbas. Med hjälp av min Big Shot och några olika spellbinder dies så skar jag ut de fina cirklarna. Kanterna fick lite walnut stain runt kanterna och sedan lite stickles glue innan jag klistrade fast dem med hjälp avDistanskuddar.

DSC_0004 (2)

Den söta bilden med kycklingarna kommer från Reprint och passar perfekt i färgerna till kortet (undrar om det var meningen……..självklart! :Wink: )

Jag har dekorerat med rosor, körsbärsblommor, småblommor, blad, rosett, rhinestones och självklart mer stickles glue. Bokstäverna kommer från egna gömmor.

DSC_0008

Här kan ni se en glimt avTjocka distanskuddarsom gör lite mer effekt på kortet. Upptill har jag knutit fast en bit snöre och prickigt band.

DSC_0006 (2)

Insidan gjorde jag väldigt enkel så jag har möjlighet att dekorera mer när jag vet vem som får kortet.

DSC_0007

På baksidan valde jag åter igen att sätta några cirklar och självklart min egna stämpel.

Hoppas ni vågar er på att använda lite mindre klassiska färger till era påskkort. Ni hittar massor med material under Tema Påsk.

 Jag tackar för idag och hälsar er alla välkomna tillbaka. Nästa vecka väntar mer påsk från mig men denna gång lite mer i vitt, glitter och massor med blommor :Happy-Grin:

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *