Gästbok till bröllop

Hej! Jag kör vidare på kärlek ett tag till. Jag har gjort en framsida till en gästbok till ett par som gifter sig nästa helg. Bröllopet går i vitt och ljusgrönt och brudbuketten består av Hortensia och Ranunkel.

DSCF7985

Grunden består av 3 papper, ett cremefärgat blankt CS och ett mönsterpapper från bildmålarna ur egna gömmor, själva basen är ett Bazzill White.

DSCF7986

Namnskyltsramen är samma mönsterpapper fast baksidan, den är utskuren med en lånad Spellbinder. Bokstäverna är THs Vintage Market , jag har gjort två uppsättningar och satt omlott så det blir djup i dem, det är Bazzill White igen och Bazzill Aloevera. Baksidan (för att den är slät) på Aloevera har jag använt till skyltarna med ”Brudparet” och datumet. Dessa är embossade med Silver Pearl. 2 utstansade hjärtan och en charm fick det bli mellan namnen.

DSCF7988

Mitt försök till hemgjorda Hortensior, stansat ut blommor med olika punchar bl.a. denna, och sedan klippt av lite av bladen med en mönstersax. Färgat in med distresserna Peeled paint, Shabby shutters och Mowed lawn och format till dem lite med ett embossingverktyg. Här ser ni också att jag har stämplat och embossat i bakgrunden med textstämplen ur detta settet. Detta är ett av mina favvisset och jag använder både texten och noterna jättemycket. Även här är det silver Pearl embossingpulver.

DSCF7987

2 av hörnen fick en liten blomsamling, spetsblomma i botten och sedan ros, ranunkel (hoppressad körsbärsblomma, men visst kan det funka som Ranunkel, framför allt efter att jag talat om för honom att han nu var en Ranunkel. 😉 ) och bär.

Nu håller vi bara tummarna för att det skall passa på gästboken, den ligger i Växjö och jag har bara fått måtten. Detta visar sig under dagen.

Tack för att ni tittar in och kram på er.

Jenny

DT-JENNY

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Gästbok till bröllop”

  1. Profilbild för Fialisan
    Fialisan

    Snyggt! Så fint med vitt och grönt! Ser riktigt vår-likt ut!
    Kram Sofia/Fialisan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *