Frostigt…

… kör vi med i bloggen denna veckan och jag visar två Loer med papper från Reminisce   Frost. Jag tycker bäst om Olaf, snögubben. En riktig sötnos.

Första LOen handlar om julafton och min favvis i Kalles jul, Sir Väs. När Kalle börjar så börjar julafton för mig.

005

Underst satte jag lite washitejp och en tag med lite gesso på. Över fotot satte jag en ram, mönstarad på en sida och träfärgad på andra. Perfekt om man vill färga den själv. Dekorerat med rhinestones och stjärnor. På ett tunt snöre hängde jag bokstavspärlor och en bjällra klocka. och två rosetter. De stora bokstäverna är utstansade i akvarellpapper som jag Montana Primer i vintriga färger. Dessa pryds med lite snö.

Andra LOen gå i de lila färgerna. Lika fina de.

003

Här rev jag lite remsor i olika papper, både mönsterpapper och ett skimrande pärlemopapper. Längst ner på LOen satte jag lite spets som jag alltid tejpar. Jag tycker limmet blöder igenom. Under fotot sitter en doily som jag tycker är så dekorativa men enkla. Dekorerat med fina kopparfärgade blommor och pärlband. Överst satte jag strips med rhinestones silver, bara att klippa i bitar om man vill ha dem kortare. Jag brukar inte använda stickers men jag gillar kvalitén på dessa och att de inte är så dyra.

Tyvärr töar den lilla snön bort utanför mitt fönster. Inte för att vi fått så mycket men man får glädjas i varje flinga som faller. Jag är fortfarande barnsligt glad för snö.

Tack för titten. Nästa vecka rycker min duktiga vikarie in eftersom jag är och leker i snön och jag vet att  hon har något fint att visa er.

Kram

dt_jenni

Kram

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *