Väska – Reminisce

Hej,

Enda sedan jag såg Nettans fina leopardväska i ett inlägg från förra våren så har jag velat ge mig på det själv, och slutligen hände det!

Min egna tolkning av den fina väskan: gjord med designpapper från Reminisce och svart cardstock till handtagen

Fullkomligt älskar när designpapper är helt och hållet dekorerade och klara att användas som i detta fallet: dessutom dubbelsidiga med matchande mönster.

Till ”öppning” har jag en metalldekoration samt gömt därunder världens bästa tunna magneter för att kunna öppna och stänga väskan.
Flärpens kanter rundades med hjälp av hörnstans 

Längs med nederkanten limmade jag fast (limpistol) washitape, men går precis lika bra att använda remsor av glitterpapper

Sugen på att testa själv?
HÄR finns en utmärkt beskrivning!

Kramar
//Cattie

Ett kort till musikälskaren

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er och att ni är laddade att bli lite inspirerade på pyssel fronten.

Idag tänkte jag visa er ett kort till den musikintresserade med popup och 3D effekt. Själva vikningen heter floating popup card och jag fastade för den direkt och va tvungen att testa!

Som sagt kortet är till en musikintresserad vän som gillar rock’n’roll, och då passade dessa snygga papper från Reminisce perfekt för att skapa en tuffare känsla.

Själva stommen jag jag gjort med brunt cardstock för att matcha det leopardmönstrade pappret och så ville jag även ha en färg för att skapa lite effekt och då valde jag rött cardstock och sedan det röda mönstrade pappret på insidan av kortet.

För att dekorera framsidan på kortet har jag använt en toppers från dixi craft med en snygg vinylspelare. När man sedan öppnar kortet så poppar det två vinylskivor upp och överraskar för att följa musiktemat även på insidan.

Här hittar ni materialet som jag har använt från butiken:

Cardstock:

Canvas – Kisses

Canvas – Pinecone

Mönstrade papper:

Reminisce – Fashion Week – Red She Said

Reminisce – Fashion Week – Leopard

Övriga dekorationer:

Mulberry Ros – Mini Svart,

Mulberry Rose – 10 mm – Red,

Mulberry Rose – 15 mm – Creme

Pärlhönsfjädrar 3g – Mångfärgade med prickar

3D Stickers Mix – Champagne – Heyda

Alfabet Stickers Sticko – Black Marker Small

Scrapbooking Papper

Det var det allt jag hade att bjuda på idag ha det så bra så ses vi nästa gång!

Kram DT Sophie

 

Ett kort med biotema

Hejsan och kul att du tittade in!

Då var det återigen dags för ett inlägg från mig och jag tänkte bjuda er på ett kort med film/bio tema. Jag har vikt kortet så att man kan öppna som 2 dörrar fast jag tänker mig en ridå som öppnas och fram kommer insidan av kortet.

Kortbasens cardstock mäter 30×15 cm och är bigat 7,5 in från varje kant, då blir insidan 15×15 cm och så viker man ”flärparna” för att stänga kortet.

Jag har även satt fast ett cardstock som är ca 10×10 cm på ena sedan av ”flärparna” och sedan gömt små magneter under mina papper så att kortet smidigt kan öppnas och stängas.

Temat som sagt är film/bio och jag blev helt kär när jag hittade detta kit i butiken för det är ju inte fel att ge bort ett biobesök till någon man tycker om. Kan även vara en smidig present som barnen kan använda sig av när de ska på kalas. På kortets insida så är det smarriga popcorn och massa biostolar som verkligen gör att man blir biosugen. Jag har gjort så att jag kan föra in en tag och ett presentkort bakom pappret med stolarna så att man kan gömma sin hälsning där.

Material från butiken:

Cardstock:

Vitt, Rött, Svart

Mönstrade papper:

Reminisce – Movie Night  (i detta kit finns även de stickers jag dekorerat med)

Övriga dekorationer:

Rhinestones röda

Magnet