Ett kort med biotema

Hejsan och kul att du tittade in!

Då var det återigen dags för ett inlägg från mig och jag tänkte bjuda er på ett kort med film/bio tema. Jag har vikt kortet så att man kan öppna som 2 dörrar fast jag tänker mig en ridå som öppnas och fram kommer insidan av kortet.

Kortbasens cardstock mäter 30×15 cm och är bigat 7,5 in från varje kant, då blir insidan 15×15 cm och så viker man ”flärparna” för att stänga kortet.

Jag har även satt fast ett cardstock som är ca 10×10 cm på ena sedan av ”flärparna” och sedan gömt små magneter under mina papper så att kortet smidigt kan öppnas och stängas.

Temat som sagt är film/bio och jag blev helt kär när jag hittade detta kit i butiken för det är ju inte fel att ge bort ett biobesök till någon man tycker om. Kan även vara en smidig present som barnen kan använda sig av när de ska på kalas. På kortets insida så är det smarriga popcorn och massa biostolar som verkligen gör att man blir biosugen. Jag har gjort så att jag kan föra in en tag och ett presentkort bakom pappret med stolarna så att man kan gömma sin hälsning där.

Material från butiken:

Cardstock:

Vitt, Rött, Svart

Mönstrade papper:

Reminisce – Movie Night  (i detta kit finns även de stickers jag dekorerat med)

Övriga dekorationer:

Rhinestones röda

Magnet


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *