Frostig Olaf-tag

Hej där ute i vintern!

Har ni vinter föresten? Här är det faktiskt ganska sparsamt med den saken och jag är inte den som klagar…  Olaf däremot tror jag uppskattar lite mer kyla och snö så jag försökte hjälpa honom på traven lite.

Det blev en tag med lite mixed media-tekniker på.

Botten-tagen är enfärgat papper från Pion i färgen Petrol. Ovanpå det en turkos lite mindre tag. Till sist tagen som Olaf är på, den är faktiskt gjord av själva förpackningen, eftersom den redan var lite vintrig och passade utmärkt som bakgrund.

tag-47a-inkywings-2016

Jag satte dit Olaf  och så byggde jag upp lite virvlande snö omkring honom. Dels med några av snöflingestickersarna från samma förpackning, och dels med den stora swirlen. Swirlen är en stencil / schablon från Tim Holtz som heter Flourish och jag drog på vit modellpasta genom den. Den torkar lite upphöjt och ger struktur. I nedre vänstra hörnet sprayade jag med ett par olika Akvarellblockoch försökte få dom att rinna ”uppåt” genom att vicka tagen lite. Det vita runt mellantagen och är även det vit modellpasta som jag duttade dit med fingret innan jag satte ihop tagsen.

tag-47b-inkywings-2016

När allt det kladdiga var torrt gjorde jag en grupp blommor som jag petade lite Cheesecloth under. Ovanpå blommorna  och runt hela kanten ringlade jag Glossy Accent och strödde sedan över Målarblock, Diamond Dust och små minipärlor.

tag-47c-inkywings-2016

Avslutningsvis dekorerade jag med några band, ett silversnöre och en liten metall-charm. Dom små orden är utskrivna på datorn.

Jag kan tipsa lite extra om att Olaf-stickersen är sk. ”flyttbara” stickers, och man kan alltså tillfälligt dekorera något med dessa bara nu under vintern!

Ut och dansa snö-dansen nu ni som vill ha snö!

Spana in vår kategori Schabloner!

Kram Lisa

dt-lisa-kristinas


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *