Förvaring till dina smycken

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er där ute och att ni är sugna på att få lite pysselinspiration av mig här idag! Dom sista veckorna har jag gjort lite kort, men nu fick jag ett sug att göra något annat. Jag har nämligen återbrukat 2 st lådor som jag får när jag prenumererar på glossybox och byggt ett sött smyckeskrin. Jag tycker det är väldigt roligt att altra saker och ge samer man inte använder nytt liv med enkla medel.

semseterkassa1

Jag får som sagt en ny sån här låda varje månad så jag har några som ligger på hög hemma så då brukar jag göra något roligt med dom ibland när andan faller på.

 

 

Så detta smyckeskrin består av 2 bottnar och ett lock av mina boxar och för att dom ska kunna stå på varandra och fylla sin funktion, så har jag byggt en stomme av mina pizzakartonger och jag har liggandes hemma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den översta lådan har jag gjort så att man kan öppna locket uppåt och då fick jag skära upp dom bakre kanterna på locket och limma ihop kanten på locket med baksidan på bottendelen. Eftersom locket är lite större än botten så går det lätt och smidigt att öppna och stänga med denna lösningen.

 

 

Den undre lådan drar man ut och kan lägga sina saker i och även denna låda glider lätt ut från min stomme när jag drar ut den. Mellan lådorna så har jag byggt en distans eller rättare sagt jag har satt dit en platta så att den övre lådan kan stå på den, så att den undre skulle kunna dras ut lättare utan att fastna i den övre lådan.

 

 

Jag har sedan klätt in mitt skrin med vackra papper från Maja Design fast jag valde att lämna insidan orörd för att den är redan fin där.

 

 

Sedan har jag dekorerat överdelen med lite blommor och bling bling med saker från butiken, fast handtagen är från Tim Holtz som jag hittade i mina gömmor här hemma.

Material från butiken:

Mönstrat papper: Maja Design – Vintage Romance – She’s my Lady, Maja Design – Vintage Romance – Love Poetry, Maja Design – Vintage Summer Basics – 1922

Cardstock: Vitt

Dekorationer: Bokstäver, vita knoppar, blad, rosa/vit ros, pärlband, hjärtan, fjärilstans, rosette

Det var allt jag hade att bjuda er på idag men jag önskar er en härlig och kreativ vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *