Första snön kan vara spraysnö

Idag kommer ett inlägg från mig istället för från Malin, som är ledig.

Här har det nu kommit snö i veckan, men det har ju varit så otroligt milt tidigare så man har väl nästan undrat om det verkligen är vinter? En gång innan jul kom det in alla fall snö, och då sprang barnen ut för att leka. Och jag efter… med kameran… 🙂

Bakgrunden är ett cremefärgat bazzill cardstock. Har sedan sprayat och målat i omgångar med mister och paint. Har använt Distress ink paint Broken chinaDistress ink paint brushed pewter, Distress ink  Broken China, samt blå mist från egen gömma (här kan du hitta mister i butiken). Har använt 3 olika schabloner och stenciler, här hittar ni blomman, de andra två kommer från egen gömma, i butiken finns två väldigt snarlika, här och här. Har sedan stämplat med flera av stämplarna från Clearstampers bårdset. Stickers-dekorationerna är från Echo Park.

De stora snöflingorna är utstansade, liknade die finns i butiken, i mitten har jag satt vita körsbärsblommor med några pistiller bakom. I ett vitt organzaband har jag hängt charms-vantar.

De små bokstäverna i titeln är från Kaiserkraft, och de större kommer från min egen gömma. Här finns massor med alfabet liknande i butiken.

Tack för mig 🙂 . Jag dyker upp igen på torsdag, hoppas ni kikar in då 🙂

Snöar det inte hos er så kan ni alltid gå ut och spray litegrann med denna spray snö. 😉

Kram Sofia/Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Första snön kan vara spraysnö”

  1. Profilbild för Susanna
    Susanna

    Så fint! Och äääääntligen snö! 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *