Fler julkort

Hej alla.

Idag visar jag mina sista julkort för denna säsongen.

005

Det första ett ganska enkelt gjort med en färdig kortbas av kraftig kvalitet och mönsterpapper från Reprint. Dekorerat med bruna rosor och grankvistar som jag lade lite gesso på som snö.

007

Inuti har jag gjort en gran av trekanter.

008

Till andra kortet har jag också använt mig av en färdig kortstomme. Jättesmidigt.

010

Lite fina spillbitar av Postpåsar, bara älskar den. Runt kanterna har jag lagt snö. Siffrorna är vanliga platta träsiffror som jag först lagt Modeling Paste på och sedanMontana Primeri olika färger och även de fick snö på sig. När man mistar med flera färger måste man torka mellan de olika färgerna annars flyter de ihop till en grötig och tråkig färg. Snöflingan är embossad med ett vitt pulver.

011

Sista kortet blev jag jättenöjd med.

009

Det är ett s.k. slidercard. När man drar i snöret kommer det ut en tag och stämpelmotivet följer med så man kan inte dekorera mitt på.

006

Tilda är målad med Montana Primer, älskar dem. Julstämpeln är embossad med ett vitt pulver. Lite ljuvliga grankvistar och några utstansade hjärtan som dekorerades med en vanlig vit gelpenna för att likna pepparkakor.

Det var allt för idag och jag ska gå till tomtens brevlåda och lägga på mina kort. Ska bara bestämma vem som ska få vilket. Kan gå lite glögg…

Kram

dt_jenni


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *