Fem tags till fem tillfällen

Tags är fantastiskt användbara och går hyfsat snabbt att altra. I shoppen hittar ni tags i olika utföranden och storlekar, bara att välja och vraka! Jag har dekorerat ett helt litet gäng med tags som jag tänkte visa idag. Jag har använt Manilla tags i XL-storlek.

Denna tag har jag färgat in med distress ink Picked Raspberry och Mustard Seed. Jag har även sprayat lite lätt med Glimmer Mist. Prickarna skapade med schablon. På prickarna sitter pearls. spetsoch blommor hittar ni också i shoppen liksom crispbandet.

På denna tag har jag arbetat med vitt samt grovkornigt embosspulver och VersaMark. Swirl-stämplar hittar ni i shoppen och över det har jag färgat med distress ink Broken China och Vintage Photo. Guldgnistrande rhinestones ger fin effekt i det guldfärgade embosspulvret. Blommorna är från Prima marketing och fjädrar finns i många format i shoppen. Satinband längst upp på tagen.

På denna tag har jag använt vitt embosspulver, fjärilsstämplar från egna gömmor, mist och distress ink Barn Door och Picked Raspberry. I butiken finns denna stämpel med fjärilar och som är grymt snygg! De större, rosa blommorna är färgade med distress ink Barn Door för att matcha resten av tagen. Vi hittar också röda satinhjärtan på tagen.

Denna tag är färgad med distress ink Dusty Concord, vitt embosspulver och cardstock. En bit kopparfärgad spets längst upp (från egna gömmor) och designarket som syns här och var är May Cut Aparts från Graphic 45.

Nu till den sista av de fem tagsen och denna har fått en touch av steampunk. Designarket som klär en del av tagen är Black Box från Prima Marketing. Tagen är färgad med distress ink Spiced Marmalade och guldfärgad Mist. På mitten syns aluminiumtapesklädd cardstock som embossats med foldern Reptile. Utstansad cykel, Inka Gold i blått och kugghjulsstämplar kommer från mina egna pysselgömmor.

Tusen tack för titten, hoppas att ni får en fantastisk helg!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Fem tags till fem tillfällen”

 1. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Vad fantastiskt fina tags!

  Trevlig helg!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar så mycket! =D

 2. Profilbild för Pysselfröken
  Pysselfröken

  Jättefina tags!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *