Exploding Box till Brudpar

Hej!

För ett par veckor sedan var jag på bröllop och då gjorde jag en exploding box till brudparet. Eftersom bröllopet hade marint tema fick utsidan det med. Insidan blev lite mer klassiskt vitt med bröllopstårta.

Ovansidan dekorerades med bokstäver i chipboard utstansade med Sizzix Bigz XL alfabet och sedan målade med vit gesso blandat med sand. Snäckor, drivved, pärlor och lite annat smått ur mina gömmor.

Ena sidan dekorerades med signalflaggor i cardstock och jutesnöre.  (Det står T O J). Pappret är ett äldre Maja Design ur serien skärgårdsliv. Kanten på locket fick ett vitt satinband och en dubbelrosett.

Denna sidan dekorerades med knappar mönsterpapper och blå cardstock som vågor.

Insidan fick massor av utstansat, bland annat har jag använt Vintage market alphabet och Mandys grattis och några hjärtan. En tårta i tre våningar byggd av vit cardstock och massor av olika flera olika dekorationsblommor, blad, band och pärlband.

Tårtan är också en ask. Beskrivning till en sådan här box finns det massvis av på nätet. Bara sök ”exploding box tutorial” så hittar ni massor. Ett klart roligt projekt att göra och mycket uppskattat (i alla fall av bruden som själv sysslar med scrapbooking). Tack för titten och vi ses nästa vecka.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *