Ett altrat påskägg

Hejsan hejsan!

Nu är det onsdag igen och jag har fullt upp med alla förberedelser inför färden till Blåkulla i morgon, så kvasten står redo utanför dörren när det är dags att fara.

Men som sagt idag är det onsdag och då är det min tur att visa er ett av mina alster som jag har gjort och idag tänkte jag visa er ett altrat påskägg som jag har gjort som passar perfekt att ge bort till någon liten söt påskkärring som ringer på dörren i morgon.

Själva ägget har jag en gång köpt hos Kristina men hon hade det inne i sortimentet just nu, men man kan ju använda vilket påskägg som helst.

Vi fick ett nytt UNDERBART DT paket förra veckan och det ska bli så roligt att inspirera er med massa av hennes härliga nyheter i butiken!

Just påsk pyssel blir jag så glad av och barnen tycker också att det är roligt att sitta och göra påskkort och annat pyssel med mig, och det är verkligen kvalitetstid för mig ihop med mina pojkar.

Ägget är som sagt ett pappägg som jag sedan har målat med vit hobbyfärg och sedan bara dekorerat med massa vackra saker i härliga färger.

Material från butiken:

Trä Kaniner

Fjädrar Rosa

Pistiller

Band Crispy

spets

Blad

Rosenknopp Ljusrosa/Vit

Rosor Vit/Rosa, Liten Baby BlåCerise

Rosette

Vit Hobbyfärg

 

Så då ska jag låta er styra med dom sista förberedelserna inför påsken med pyssel och allt annat som hör till och till er som ska ut och flyga.

Ta det lugnt uppe i lyften och ser ni mig får ni vinka, men trilla inte av kvasten bara=)

Kram DT Sophie


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *