Enkla tags till julklapparna

Hej på er!

Nu är det bara en handfull dagar kvar till julafton. Hoppas ni inte stressar för mycket. Själv håller jag för fullt på med att färdigställa julklapparna. Idag tänkte jag visa några tags jag gjort att använda som namnlappar på julklapparna.

2015-12-18 11.47.29

Jag utgick från ett cardstock,  Brown Bag Kraft. Skar till bitar 6 x 10 cm och kapade av 2 hörn så det blev en tag. Sen gick jag loss med dekorationer.

2015-12-18 11.47.39

Här har jag använt: Filthjärtan, bjällra klocka. silver & guldtrådchristmas leaves, silvertejp och poinsettas (tyvärr slut i butiken) med guldglitter i mitten.

2015-12-18 11.47.50

Här har jag gjort granar av restbitar, klippt trekanter på frihand samt stansat med en liten hjärtpunch. Till ”tomten” har jag använt rött och vitt cardstock samt svart satinband 10mm.

2015-12-18 11.47.44

Här har jag använt rhinestones stjärnor, Mailingbags poinsettas med guldiga prills i mitten, mandys God-Jul-Die och bjällra klocka..

Alla tags har fått kanten infärgad med Distress ink, de flesta med Gathered Twig men jag har även använt Pine Needles, Fired Brick och Black soot. Alla stämplar är ur mina egna gömmor men här har Kristina massor av olika julstämplar.

Dessa tags var mycket enkla att göra och tog inte speciellt mycket tid men det är roligt och mödan värt att göra egna i stället för färdiga klisteretiketter tycker jag, så får du en stund över så ta dig tiden att sätta dig en stund.

Tack för titten och ha nu en riktigt bra jul.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *