Enkla dekorationer till nyårsbordet

Hej!

Nu är julen över och i stället närmar sig nyår fort. Vi har alltid fest på nyårsafton och då tycker jag det är jätteroligt att dekorera borden lite extra. Idag tänkte jag visa en del av de bordsdekorationer som jag har förberett i förväg.

DSCF8913

Detta är vanliga vita blockljus. Dessa har jag sedan dekorerat med Caps till sprayfärg, washitejp, hampasnöre, crispyband och en pin. Självklart måste man passa ljusen så inte dekorationerna tar eld när ljuset brinner ner. Här hittar ni massor av olika glitter och washitejp.

DSCF8919

Här har jag gjort några bordsplaceringskort. Utgått från en cardstockbit på 10 x 10 cm och bigat på mitten. Själva namnet utskrivet på datorn och sedan dekorerat med i stort sett samma saker som ljusen.

DSCF8908

Här har ni en ännu enklare bordsplaceringsskylt. (Kolla gafflen). Här har jag också gjort världens enklaste servettring av en bit cardstock och ett hampasnöre. Kanske sticker i något färskt grönt sedan när jag dukar.

DSCF8904

Här har jag tagit vanliga vita servetter och sedan stämplat 2015 med distress ink Walnut Stain. Alfabetet är från You Do. I bakgrunden ser ni också en liten banner jag fäst mellan två ljus. Här har jag använt denna Alfabetsdiesen från Tim Holtz (min bästa julklapp, jag är sååå glad över den) och cardstock infärgat med Inka Gold Vax Silver.

DSCF8911

Närbild på bannern. Bara enkla trekanter och ett hampasnöre som håller ihop dem.

DSCF8909

Denna trevliga idén hittade jag på Pinterest. Här har jag skrivit ut klockor på datorn och sedan limmat på dem på gamla CD-skivor. Förstärkt den  gamla, slitna känslan med lite distresser. Sök bara på ”Clock face” så hittar ni massvis. Dessa kommer att få ligga utspridda här och där på duken. I övrigt, om vädret tillåter kommer det nog att finnas mossa och annat grönt på mitt bord. Kanske visar er en efterbild sedan nästa lördag.

Tack för titten och ha nu ett riktigt Gott Nytt År och God Fortsättning.

Kram Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *