Enkelt kuvertkort + mall

Hej allesammans!

Hoppas ni har haft en härlig helg!

Vi har njutit av sol och värme här i Hjo vilket inte är helt fel såhär i september. Föreställ er bara att sitta i linne och shorts på altanen och blogga medans maken kämpar med att klippa den galet snabbväxande gräsmattan. Det var precis vad jag gjorde/gör 🙂

Idag tänker jag bjuda er på ett ”enkelt” kuvertkort med tillhörande mall och sedan visa er vad jag hittade på med mina glittrande hjärtan.

DSC_0234

Till detta kort har jag använt mig av slätt vitt cardstock som kortbas. Jag har klätt insidan och utsidan med lila cardstock som jag färgat kanterna på. Det rutiga pappret är ifrån Maja Designs senaste serie: Coffee in the Arbour och heter Raspberry jam (tyvärr är just detta papper slut men detta är snarlikt.)

DSC_0237

Jag har dekorerat med både tårtpapper, band, blommor, rosor, blad, rhinestones silver, pärlband, stickles glue och slutligen bokstäver från basic grey.

DSC_0233

Jag hoppas att jag har gjort en beskrivning som ni förstår…

DSC_0231

DSC_0232

Sist men inte minst vill jag avslöja vart jag placerat mina glittrande hjärtan. De sitter i sidoljuset vid dörren i vår hall. (ursäkta bilden då det inte är så lätt att ta i motljus)

DSC_0239

Jag kraschade en trägalge som jag sedan målade vit med gesso. Sedan knöt jag hampasnöre i ändarna och knöt fast hjärtana.  Bokstäverna limmade jag fast med glossy accent så dom sitter fast ordentligt.

DSC_0240

Det var allt jag hade att bjuda er på idag! Ha en härlig vecka så ses vi på måndag igen 🙂

KRAM DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

2 svar till ”Enkelt kuvertkort + mall”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Mycket tjusigt, Maria! Du är en riktig inspirationskälla! Härligt att se!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack!!!
   Vad härligt att jag kunnat bjuda på lite inspiration 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *