Enkelt julkort i blått och rosa

Hejsan!

Då var det min tur igen att visa er vad jag har pysslat med senaste veckan och denna gången blev det ett enkelt julkort i blått och rosa. I mitt senaste DT paket fick jag så otroligt läckra julpapper från Kaisercraft så dom va jag bara tvungen att göra något med.

Att det är otraditionella julfärger va det jag fastnade mest för, man måste våga förnya sig lite och inte bara köra på rött och grönt. Den stora rosa kulan är utklippt från ett mönstrat papper och sedan har jag satt dit den med en brad för att man lätt ska kunna flytta på den. Det är nämligen så att det gömmer sig en hemlig hälsning bakom kulan och även där så är det från ett papper från samma serie.

 

Julkort brukar man ju göra ganska många av och ibland är det roligt att göra pampiga och maffiga kort. Men ibland när man ska göra några och inte har riktigt lika mycket tid så älskar jag att använda mig av papper och Die Cuts från samma serie som jag har gjort här.

 

Material från butiken:

Cardstock: Bazzill – Canvas – Sea Water, Bazzill – Canvas – White, Berry Blush

Mönstrade papper: Kaisercraft – Silver Bells – Joy,  

Dekorationer: Die Cuts Kaisercraft – Silver Bells, Ljusgröna Rosenblad Med Brun Topp, Rosor Vita, Liten Baby Blå, Ros – Mini Ljusrosa, Pearls/Rhinestones YouDo – Icicle

 

Tack så mycket för titten så ses vi igen nästa vecka och då hade jag tänkt mig ännu ett litet julprojekt, men dock ingen kort.

Kramar DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *