En vårig tjej…

Hej!

Nu var det länge sedan jag bjöd på en LO, så idag slår vi på stort!

Hittade detta charmiga kort på min dotter Emma när jag packade ner fotografier inför vår kommande flytt. Hon är ca 7-8 månader på bilden, idag är hon 7 år. Tänk vad åren går…….

Jag fick lite utmaningar med mitt senaste DT-paket med bla ett papper från:Papper Paper House – Spring In Paris. Eftersom jag aldrig har varit i Paris fick jag fnula och fundera en stund innan jag kom på vad jag skulle göra med det. Såhär blev resultatet:

Det fick bli en LO med cardstock i lila, vitt och grönt. De vackra blommorna från mitt utmaningspapper klippte jag ut och satte fast med hjälp av Distanskuddarrunt fotot. En nyhet för mig var att testa peel-off stickers, jösses vad fint det blev. Det kommer användas flitigt framöver 🙂 .

Självklart har jag använt en massa blommor: rosa/vita/ lila blommor från You Do – Heather,vita och röda pappersrosor + vita rosor och lila blommor från Prima. Bladen är två olika sorter: ljusgröna och mossgröna. Den söta charmen kommer från egna gömmor. Fjärilarna har jag stansat ut med min Martha Stewart stans.

Blommorna har jag glittrat med stickles glue- diamond och några pearls fick smycka mitten på några av blommorna. Den söta tagen kommer från arket: Isabella från Bo Bunny.

Det var allt för mig idag! Hoppas ni får en härlig måndag.

KRAM DT-Maria

 

Kommentarer

2 svar till ”En vårig tjej…”

 1. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Vilket sött foto! Och en jättefin layout! Du har gjort så himla fint med blommorna och det mönstrade pappret!!!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack Ulrika!
   Det var riktigt skoj att göra en LO för omväxlingsskull 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *