En liten LO

Hej!

Idag tänkte jag bjuda er på en lite LO från mig som i vanliga fall bara gör kort och alter. Storleken är 25X25 cm och jag tycker det är lite svårt att arbeta med så stora ytor som det här men tillslut så fick jag till en liten tavla som mottagaren blev väldigt glad för.

Jag har ett ett underbart mönsterpapper från Maja design som bakgrund och under fotot har jag satt ett beige cardstock.

Bokstäverna har jag stansat ut med min Cuttlebug med hjälp av denna die och sedan fick dom ett lager av favoriten Crackle accent. Rosor och några rhinestones fick vara med tillsammans med några små bitar av ett pärlband. Rosetten har jag knutit av detta fina band vilket jag också fäste min charm med.

Ni ser fina blad och blomknoppar nere i ena hörnet och visst är dessa blad jättefina jag gillar att dom har en liten ståltråd på baksidan så att man kan böja dom så dom får lite mer liv. En charm i form av ett hjärta och ett sött satinhjärta fick också vara med på denna lilla skapelse. Jag vill önska er en fortsatt trevlig dag. Kram


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”En liten LO”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Oj så fin Lo!! Färgerna är verkligen i min stil måste jag säga och allt matchade så himla fint! Förstår att mottagaren blev glad.
  Kram MAlin

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  En ljuvlig LO du har gjort! Du är ju lika duktig på att göra dessa som kort och alter, verkligen jättefin.
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *