Fjärliskort

Hej på er!

Idag tänker jag visa er ett enkelt kort där jag faktiskt bara använt:

2 papper, 2 dies, lite distressfärg, glitterpenna och rhinestones.

Ibland är det enkla bara såå vackert

_DSC0627Jag började att skära ut 2 st ramar av mina sprillans nya Spellbinders Dies i vitt cardstock. Sedan skar jag ut 3 stycken fjärilar som jag satte ihop med lim 1 fjäril i taget för att få 3:d effekt. Jag matchade mina utstansade ramar med det söta pappret från Reprint. Alla kanter har jag färgat in med distressdynan Walnut Stain.

_DSC0628För att få lite nivåskillnader har jag använt rikligt med distanskuddar.

_DSC0624Jag avslutade med att sätta dit några rhinestones silver och glittra fjärilarna med min glitterpenna från Wink of Stella.

Den lilla stämpeln är det enda jag använt från min egen gömma (men ni hittar en stämplar här). Resten hittar ni självklart i webbutiken!

Tack för idag!

Kramar DT-Maria

DT_maria

Krusidulligt grattiskort med Maja design

Hej på dig!

Nu var det min tur att blogga och idag tänkte jag visa ett kort som är lite mera krusidulligt än jag brukar göra. Jag vet inte om det är för att Alla <3 dag närmar sig eller vad det kan bero på ;-).

DSC00088

Kortstommen är ett halvt vikt bazzill cardstockoch mönsterpapperna kommer alla från Maja Design Enjoying outdoors 6×6. Alla kanter är behandlade med edge scrapern för att få den ”ruffiga”, romantiska känslan. Jag har också använt :

Här kommer ett par detaljbilder:

DSC00090

DSC00089

Det var allt för denna veckan. Nästa vecka visar jag ett par enklare Alla Hjärtans Dag kort. Tack för titten och hoppas du kikar in igen.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY

Bendi Card Med Frost-Tema

Hej på dig!

Idag var det min tur att skapa på temat Frost. Jag har gjort ett s.k. Bendicard till en liten tjej som fyller 4 år och äääälskar Frost.

DSC00044

Ett Bendicard består av 3 delar, baksida och 2 sidopaneler med en ”tab” som sticks in i en skåra som jag skurit ungefär i Elsas kjol och en i högra sidopanelen precis under Olaf. I dessa sätter man in tabsen så sidopanelerna blir böjda och därmed kan kortet stå upp när det är monterat. Här nedanför ser ni kortet öppnat med tabsen längst ut.

DSC00039

Detta kortet är rätt stort, högra sidopanelen och bakstycket är ett cardstock. Biten i högra övre hörnet som jag tog bort använde jag sedan till den vänstra sidopanelen genom att biga en liten bit och fäste den på baksidan av bakstycket. Vill du ha en utförligare instruktion så googla på ”Bendicard tutorial” så finns det massor av storlekar och utföranden att titta på.

Det bästa med kortet är att hopfällt blir det platt och går att posta.

DSC00038

Till kortet har jag använt:

På framsidan av sidopanelerna har jag gjort ”snödrivor” med distress ink Shaded Lilac och Stickels Disco Ball.

Skrivrutan har fått några snöflingor från Stickersarket. Tips: När jag gör kort lämnar jag alltid skrivrutan lös till efter jag skrivit på den. Det kan vara knöligt att skriva på en monterad ruta eftersom korten sällan är platta.

Detta var en trevlig kortvikning att göra och det kommer säkert att bli flera av den sorten. Testa själv vet jag. Tack för titten och välkommen åter.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY