En grå tag

Hej!

Jag gillar att göra små tags eller kort av dom papper som blir över när jag gör lite större alster och ofta har man ju ändå matchande dekorationer och cardstock redan framme så det går snabbt och smidigt att få ihop något fint. Denna lilla tag blev till när jag altrade en burk som jag skall visa er på onsdagen om två veckor, sålänge får ni hålla till godo med en smakbit av vilken färgdskala jag valt på min burk.

Ett grått cardstock som bas jag har stansat ut formen med min cuttlebug och en dies från Spellbinder. Mönsterpappret kommer från Magnolia liksom dom små breven vilka jag klippt ut från ett annat av Magnolias mönsterpapper. Knapparna har jag gjort av cardstock och sedan lagt på ett lager med Glossyaccent för att få dom lite glansiga. Halvpärlor, blommor och blad hittar ni också i butiken. Visst är dom små rosenknopparna helt underbara? Jag har målat lite med min Paperpen på mina blommor för att ge dom lite skimer. Hoppas ni gillade denna lilla skapelse trots att den är fotad i lite knasigt ljus men så blir det ibland så här års men snart strålar solen igen….

Ha en fin vecka, Kram.


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”En grå tag”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ljuvlig tag!!! Så kul också med den runda formen, det blir ju annars gärna vanlig ”tagformat” på tags. Med en så här snygg tag av spillbitarna ska det bli spännande att se hur den altrade burken ser ut.
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Så söt tag! Det är himlans kul att göra tags av papperspill och så får man ju användning för allt dyrt papper oxå!
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *