Elegant sko med grattishälsning

Hejsan!

Just i detta nu så är jag på semester med mina underbara barn på skara sommarland, så när ni läser detta så är jag nog och badar och njuter av sol, värme och åker en och annan vattenrutschbana.

Idag tänkte jag visa er en liten sko som jag har knåpat ihop ett tips att ge bort istället för ett kort. Det var väldigt länge sedan jag gjorde en sån här sko sist men det är ju bara så kul, så det blir det absolut fler av snart!

sko1

 

 

 

 

 

 

 

Jag började med att rita av mallen som ni hittar längst ner i inlägget på det cardstocket som jag ville ha och det blev Bazzill Dotted Swiss Cardstock. När jag hade mina mallar klara i cs så var det dags att välja mönstrat papper att dekorera med och då blev det Pion Design My Precious Daughter – Julia’s dress.

sko2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När alla delar är utklippta och bigade så är det bara att sätta igång att montera skon för att till sist kunna börja med slutfinishen och dom sista dekorationerna.

sko3

 

 

 

 

 

 

Jag har färgat in alla kanter på skons alla delar innan jag monterade ihop den med Distress Ink – Vintage Photo, sedan har jag limmat fast vitt pärlband på vissa av kanterna på skon, samt på klacken. Om vi ska fortsätta på klacken så är det en trådrulle i björk som jag också färgat in med vintage photo och sedan dekorerat med samma mönstrade papper. Längst fram på skon så valde jag att sätta dit en underbar blomma från prima och givetvis så fick det bli lite fina blad under den med.

I skon så ligger det en tag som jag bara anpassade i formen så att den skulle få plats och så fick det bli ett litet spetsband så att man lite lätt kan dra upp den.

Stämpeln som jag har använt mig av på hälen av skon där det står grattis är från mina egna gömmor med det finns nästan en likadan HÄR.

images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådär jag mina vänner hoppas att ni provar denna roliga och faktiskt inte alls svåra vikningen, så ska jag fortsätta att njuta av min campingsemester bland myggor och av lukten av grillarna som tänds varje kväll. :Wink:

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *