Doptavla till en liten kille

Hejsan igen!

Har varit lite tyst från mig dom senaste veckorna men jag håller på att flytta så man kan säga att det är ganska mycket kaos i mitt liv och värst kaos har jag i mitt pysselrum!!!!! Jag har flyttat men alla mina scrapsaker ligger nedpackade i mitt gamla pysselrum så det var sådär lagom svårt att hitta saker dom jag kunde använda, men skam den som ger sig!

Min systerson fyller 1 år nu här i dagarna så jag tänkte att jag skulle göra någon minnessak till honom så jag knåpade ihop en liten doptavla som han kan ha som minne när han blir äldre.

doptavla

Som bas på lo:n har jag använt cardstock och sedan har jag fortsatt med ett papper från Ruby Rock It – Baby Boy – Little Feet.  Jag har även använt ett papper till lite dekorationer från samma märke som heter Ruby Rock It – Christening Cut Outs.

Pontus har jag skrivit med Alfabet Glitter Stickers och så har jag nypt fast 2 klädnypor som håller your christening day diecuten uppe =)

Runt fotot så satte jag pärlband för jag tycker att det blir såååå fiiiint och den lilla detaljen gör så mycket!

Jag gillar egentligen inte att ha blommor på pojkalster jag gör men vid närmare eftertanke, varför skulle inte killar gilla blommor??? Så det fick helt enkelt bli en liten bukett som fick vara med på ett hörn. Dom mindre vita och blåa rosorna hittar ni i butiken samt dom blåa knopparna men den stora vita kommer från mina egna gömmor. Jag valde att fortsätta dekorera runt blommorna med en swirl av vita halvpärlor.

Jag har fäst lo:n på en canvas talva som du hittar i flera storlekar och tjocklekar i butiken. Just att göra en vacker lo och sätta fast på en canvas tavla är ett jätte bra presenttips för det är så mycket roligare att låta dom pryda väggarna i hemmet än någon vanlig tråkig ram.

Detta var alltför mig idag sår se om jag hinner få hit mina saker tills nästa vecka annars får jag be någon av mina underbara kollegor att hoppa in för mig så hoppas jag kunna sitta i min nya lya väldigt snart och skapa och pyssla!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie1[1]


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *