DIY vacker gran av fjädrar

Hejsan!

Onsdag igen och jag är tillbaka här inne med ett nytt inlägg, jag är i full gång med att göra massa egna dekorationer till jul och idag tänkte jag dela med mig av ett till er.

Jag har nämligen gjort en fjädergran som jag blev hur nöjd med som helst och det bästa av allt var att det INTE var svårt.

Det jag började med var att ta fram ett cardstock och jag valde ett vitt eftersom jag skulle jobba med vita fjädrar sen. Jag tänkte att jag ville att min gran skulle utgå från en trekant eller en kon och då kom jag att tänka på en stjärngossemössa. Så jag har utgått ifrån en sådan till att göra min bas av cardstock.

Som ni ser på bilden har jag fått ut 2 trianglar från mitt cardstock och även en liten bit extra så att man kan limma ihop allt kant till kant. Sedan har jag börjat klä varje sida nedifrån och upp med mina fjädrar.

Tänk på hur ni sätter fjädrarna så att dom går ut från basen på så sätt blir granen lite fylligare.

När alla fjädrar var på plats så kände jag att jag ville göra något extra och då kom jag på att jag kunde använda stickles och jag ville köra på temat GULD. Så utöver de vita fjädrarna har jag dekorerat med guld stickles, guldkottar och ledlampa med guldmetall tråd.

Jag har virat ledbelysningen runt granen och sedan limmat dit kottarna, och högs uppe i toppen sitter det en stjärna som är utstansa för att man har alltid en stjärna eller ett ornament i toppen.

Så med detta vill jag önska er en trevlig kommande advent och hoppas att ni har mycket julpyssel framför er.

Kram DT Sophie

 

kk


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”DIY vacker gran av fjädrar”

 1. Profilbild för Rosemarie Grobosch Thorsell
  Rosemarie Grobosch Thorsell

  Wow! Vilken fin gran du har gjort! ❤️

 2. Profilbild för Sophie Carlsson
  Sophie Carlsson

  Tack😉❤️

 3. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Åååå så fint!!!

  1. Profilbild för Sophie Carlsson
   Sophie Carlsson

   Kristina Melin tack❤️

 4. Profilbild för Elisabeth
  Elisabeth

  Å så vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *