DIY Transport förvaring för distress dynor

Hej på er!

Som ni förmodligen vet nu så här på lördagen så har vi ju Tema-vecka här i bloggen. Temat är DIY – do it yourself. Så idag tänkte jag visa er en altrad låda som jag har tänkt skall härbärgera mina distressdynor när jag åker på träffar och sådant. Jag tog först den största lådan i trä och skruvade bort lås och gångjärn. Sedan målade jag den in och utvändigt med vit gesso. Klädde sedan med decoupagepapper och Decoupagelimpå alla utsidor, även botten, för botten kommer att bli min baksida. När lådan var färdig drog jag på 2 extra lager lack för att den skall bli hållbar och tåla mycket. Jag dekorerade den väldigt enkelt och ”platt” med lite stämplar och dies bara eftersom den skall vara lätt att trycka ner i väskan. Så här ser den ut utvändigt:

dav

dav

Jag har använt: Die Bordeaux, stämpel från Viva med Versafine samt skrivit mitt namn med en gammal dymomaskin på framsidan.

På baksidan (botten av lådan) har jag använt Bo Bunny alfabet, kugghjulsstämpel och swirlstämpel med kopparembossing och versamarkdyna.

Inuti ser den ut så här:

dav

Här har jag byggt insats av svart chipboard i lagom storlek för att rymma små distresser och andra dynor i ”locket” och stora dynor i själva lådan. Jag har också tillverkat en ”mellanbit” som kan ligga i vid transport så dynorna inte åker runt i lådan:

dav

Eftersom jag inte har så jättemånga små distresser gjorde jag lite större fack överst som rymmer några av mina DIY Distressingtools av champagnekorkar (se inlägg om dessa här). Ni vet väl om att en rund blending foam passar perfekt i botten på de små dynorna, så fast jag hemma har ett verktyg till varje dyna så tar jag inte med mig så många på träffar utan byter dynor efter vad jag använder.

Så, nu väntar jag bara på nästa träff, skall bli roligt att se hur min låda funkar.

Tack för titten och lämna gärna en liten kommentar.

Kram DT-Jenny

6 svar på ”DIY Transport förvaring för distress dynor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

elva − 10 =