Förvaring av Bag in Box och egna Mini Ink Blending Tools

Hej!

Nu har jag äntligen fått semester :-D. 4 härliga veckor ser jag fram emot. På semestern brukar det ju slinka ner ett och annat glas vin och här kommer ett bra tips på vad du kan göra med de tomma boxarna:

DSC00150

Först ritar jag med penna runt kartongen. Det viktiga här är att det är lika mycket på båda sidorna så båda halvorna blir likadana. Jag kör 6 cm från kanten på gavlarna. Bra också om man tänker efter innan var hålet hamnar. Jag har öppnat boxen uppe, lyft ut påsen och på så vis fått förvaringsboxarna utan hål. (Bara att limma ihop toppen med limpistolen efter delning). Ta sedan en brytbladskniv eller dylikt samt linjal och dela. Jag sätter gärna Washitejp på kanten för den kan ju vara lite vass. Dekorera sedan efter eget tycke och smak.

DSC00151

Jag bryr mig aldrig om att dekorera insidan men det gör ju du som du vill.

DSC00152

Här ser ni några av mina boxar, inte alla är fyllda ännu men det blir de snart.

Här kommer tips nummer 2: Jag har länge haft egna ink blending tools gjorda av träbitar men sen började jag fundera lite på de runda dynorna. Dels är de ju mindre och tar således mindre plats dels är det ju lättare att inte få skarpa kanter när man vill distressa större områden. Det här klurade jag ut:

DSC00384

Korkar till flaskor med bubbel har perfekt storlek och är dessutom sköna att hålla i. Jag målar övre delen med vit gesso och sätter fast en bit kardborreband (den hårdare delen). Trycker i en staples för att det skall sitta bättre. Trycker på en foamdyna, färgar in toppen med rätt distressfärg och skriver namnet med svart penna. Det svåra i kråksången var att få ihop tillräckligt många korkar, men jag har skamlöst tiggt av alla personer och vänner i min omgivning och har nu fått ihop till alla mina distresser. Kanske man kan fråga på den lokala puben?

Tack för titten och ha nu en underbar sommar.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


av

Kommentarer

Ett svar till ”Förvaring av Bag in Box och egna Mini Ink Blending Tools”

  1. Profilbild för Erin Winslow
    Erin Winslow

    Vilken bra ide om hur man kan återvinna vinboxar! Jag lång har tyckte att dom har såna fina bilder att det var synd att kasta bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *