Det bästa mor hade satte hon på bordet

Är det inte lite kul att föreviga alla roliga uttryck man har? Man får passa på att göra det innan man glömmer av dom 🙂 . Ibland skriver jag upp i en liten bok sånt som jag ska komma  ihåg att scrappa om. Just detta uttryck är väl ett väldigt gammalt, men jag ville gärna scrappa det då lillans farmor ofta säger det när vi håller lilltjejen vid bordet 🙂 .

Har ett grönt cardstock från Bazzill med canvasstruktur till bas. Jag har använt ett schablonark från Schablon mania- swirls and stars, och lagt på modelling paste. När det torkat gick jag på med lite andra schabloner från egna gömmor och sprayade mist i grönt och turkos (egenblandad med distress ink, peacock feathers). Den prickiga bårdstämpeln kommer från clearstamper och det är 11 olika stämplar i förpackningen, har stämplat med distress ink broken china. Har även stämplat med Bo Bunnys rutnätsclearstamp (i färgen peeled paint).

Det blommiga svart/vita mönstrade pappret kommer från Primas optimist-serie och heter Whimsy. De små cirklarna har jag klippt ur pappret Arcade, även det pappret från Prima i serien Engraver Collection. Har även några rader med washitejp (kommer från egna gömmor, men här kan du hitta massa fina!). Har sedan ritat med svart penna runt cirklarna.

Den vita spetsen bakom fotot har hål passande att trä exempelvis band genom. Jag har trätt i mörkgrönt pärlband.

De gröna blommorna kommer från Prima marketing, serien optimist och de vita/limefärgade hittar ni här. De små vita pistillerna finns pistill dekorationsbär, fler färger finns här.  Sedan ett par söta små tygrosetter 🙂 . Halvpärlorna kommer från YouDo, färgen heter sepia.

Stickersbokstäverna kommer från egna gömmor, men liknande finns att hitta i butiken.

Tack för mig för i dag! Hoppas vi ses igen nästa vecka! 🙂

Kram Sofia/Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *