Kort med ask

Hej!

Härligt med fredag igen! Idag bjuder jag på ett kort perfekt om du har en liten present att ge bort samtidigt med kortet: kort med ask!

Vit, svart och lila cardstock som bas…Designpapper och diecuts från Kaisercraft

…Så ser det ut med asken på plats…

Ovansidan av asken har en färdig tag pimpad med lite stickers och rhinestonesUtstansad fjäder i silvrigt papper….

Silverglittrande stjärna på gem med en fastlimmad rosett, klädnypa med hjärta, pimpad med silverhjärta, en rhinestone och lite halvpärlor…Fin silver/stjärnig washitape

Tack för titten!
Kram
//Cattie

 

 

Sweetheart

Hej!

På lördag är det alla hjärtans dag och i butiken finns många fina papper i kärlekstema. Och i dag har jag gjort en layout med mycket hjärtan i kärlekens tecken 🙂 .

sweetheart

Som bas har jag ett cardstock, det mönstrade pappret kommer från Bo Bunny och heter Star-Crossed- Stripe. Jag ruggade alla kanter med en edge scraper och distressade kanterna med Distress Ink Tea dye.sweetheart a

Jag strök på mitten av pappret med vit gesso för att matta ner hjärtana just där. Sedan satte jag remsor med washitejp.

sweetheart aaRosorna är stickers, här hittar ni stickers i butiken. De vadderade hjärtana hittar ni här och de finns också i vitt 🙂 .

Titeln är chipboardbokstäver från egen gömma, här hittar ni liknande i butiken 🙂 . Samt stickersbokstäver här.

Med det önskar jag er en mysig alla hjärtans dag! <3

Hoppas ni kikar in igen nästa torsdag!

Kram Fialisan

DT-Fialisan

 

Det bästa mor hade satte hon på bordet

Är det inte lite kul att föreviga alla roliga uttryck man har? Man får passa på att göra det innan man glömmer av dom 🙂 . Ibland skriver jag upp i en liten bok sånt som jag ska komma  ihåg att scrappa om. Just detta uttryck är väl ett väldigt gammalt, men jag ville gärna scrappa det då lillans farmor ofta säger det när vi håller lilltjejen vid bordet 🙂 .

Har ett grönt cardstock från Bazzill med canvasstruktur till bas. Jag har använt ett schablonark från Schablon mania- swirls and stars, och lagt på modelling paste. När det torkat gick jag på med lite andra schabloner från egna gömmor och sprayade mist i grönt och turkos (egenblandad med distress ink, peacock feathers). Den prickiga bårdstämpeln kommer från clearstamper och det är 11 olika stämplar i förpackningen, har stämplat med distress ink broken china. Har även stämplat med Bo Bunnys rutnätsclearstamp (i färgen peeled paint).

Det blommiga svart/vita mönstrade pappret kommer från Primas optimist-serie och heter Whimsy. De små cirklarna har jag klippt ur pappret Arcade, även det pappret från Prima i serien Engraver Collection. Har även några rader med washitejp (kommer från egna gömmor, men här kan du hitta massa fina!). Har sedan ritat med svart penna runt cirklarna.

Den vita spetsen bakom fotot har hål passande att trä exempelvis band genom. Jag har trätt i mörkgrönt pärlband.

De gröna blommorna kommer från Prima marketing, serien optimist och de vita/limefärgade hittar ni här. De små vita pistillerna finns här, fler färger finns här.  Sedan ett par söta små tygrosetter 🙂 . Halvpärlorna kommer från YouDo, färgen heter sepia.

Stickersbokstäverna kommer från egna gömmor, men liknande finns att hitta i butiken.

Tack för mig för i dag! Hoppas vi ses igen nästa vecka! 🙂

Kram Sofia/Fialisan