Click your heels!

Hejsan!!

Då var det redan onsdag igen och det är som vanligt när man kommer in i alla rutiner att dagarna bara springer förbi, men nu går vi mot mörkare och kallare tider och då brukar det börja suga lite extra i pysseltarmen.

Idag har jag gjort ett kort som för mig är lite outside the box… Är ju van att brassa på med massvis av blommor, fjärilar, bling bling med mera. Men till detta kortet tänkte jag prova att jobba med en stil som jag inte brukar, utmana mig själv lite.

skokort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag ändå hade bestämt att utmana mig själv med detta kort så tänkte jag att jag INTE skulle använda något mönstrat papper utan att göra en egen bakgrund. Jag gjorde så att jag tog ett vanligt vitt CS och färgade in det med Distress Stain – Spun Sugar och sedan så ha jag sprayat med en mist från mina egna gömmor men Kristina har massa roliga färger att välja på och dom hittar ni HÄR. Kanterna har jag rivit med en edge scraper och färgat in kanterna med Distress Ink.

skokort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stämpel som du ser på kortet har jag först stämplat direkt på papperet men då blev ju skon rosa. Så jag stämplade den igen på ett vanligt vitt papper och målade den medPromarker och piffade till kugghjulen med lite Stickles Glue – Champagne och Mercury Glass, klippte ut den och fäste med häftkuddar. Så texten och skuggorna är på mitt egen mönstrade papper =)

Övriga dekorationer som jag använt på kortet är Tim Holtz – Sprocket Gears och som sagt inte en enda blomma, vilket var såååå svååårt!

Idag är det lön så det betyder att jag ska göra något som jag har väntat på några veckor nu, och det är att klicka hem massa underbara nyheter från Kristinas butik! För jag ska vara helt redo för regniga och tråkiga dagar inne så att jag kan mätta den där pysseltarmen som jag nämnde i början av inlägget.

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Click your heels!”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Hihi, vilket läckert kort!! Verkligen outside the box, men det är så roligt när ni utmanar er själva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *