Canvastavla med barnens skolfoton

Hejsan!

Hoppas att det är bra med er där ute och att ni njuter av sensommarvärmen som vi har haft dom sista dagarna.

Idag ska jag visa er en canvastalva som jag har gjort med kort ifrån Foto Norden som vi har ett samarbetar med. Jag tycker att det är så mycket roligare att kunna skapa och göra något fint utav barnens skolfoton och jag har många fina tavlor hemma som jag har gjort med mina barns skolfoton.

canvas7

Först och främst då så har jag använt en canvastalva som är 30 x 30 cm och sedan byggt på med ett beige cardstock och ett mönstrat papper från Scrapbooking papper. Jag har nött kanterna runt om båda mina papper med ett distressing verktyg och sedan färgat in dom nu slitna kanterna med distress ink vintage photo.

canvas5 canvas6

Jag har dekorerat lite lätt med blå och vita blommor i olika storlekar och bladen har jag stansat ut i grönt cardstock med en stans från stans. Fjärilarna är även dom utstansade med en stans från Martha Stewart och dom har jag även färgat in kanterna på med vintage photo.

canvas4

Texten I carry your heart som sitter på det svart/vita kortet är utklippt från ett papper från Kaisercraft – Always & Forever – Endless Love och texten Always and forever dom 3 sammanlänkande hjärtana är die cuts från kaisercraft. Halvpärlorna som sitter i varje hörn på korten kommer från You Do .

canvas8

 

Hoppas att ni blev inspirerade till att göra vackra tavlor med era barn fina skolfoton!

Ha en trevlig vecka så ses vi återigen nästa onsdag, kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *