Bokmärke

Har ni liksom jag tröttnat på alla hörn man viker i böcker som man läser. Det är jag! Därför tänker jag idag visa upp ett bokmärken änglar jag pysslat ihop för höstens böcker som står och väntar i bokhyllan. Under sommaren har jag inte så mycket tid för läsning då man håller koll på barnen som badar, leker eller busar. Men under höst och vinter finns det inget mysigare än att krypa upp i soffan men en gosig filt, en kopp the och en spännande bok (förutom när jag sitter i pysselrummet såklart! 😉 )

Jag började med att skära till lämplig storlek av cardstock: Phoenix Trio – Blissful och Blushing. Sen valde jag det fina pappret från FabScraps- Pink Floral som jag använt både fram och baksidan av. Alla bitarna har jag skrapat med min kära edge scraper. De små fjärilarna har jag stansat ut med min 3-in-1 Butterfly Punsch från Martha Stewart. En bit rosa spets och några rhinestones passade också in.

Med vit och guldfärgad Organza och några charms som jag knutigt fast i Jewelry band fick jag till lite hänge som kommer pynta boken.

Nu är jag redo inför höstens böcker 🙂

Tack för mig denna vecka, vi ses snart igen!
KRAM DT-Maria


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Bokmärke”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Mycket snyggt, Maria! Det där ros-papperet är så fint! Tyvärr är det utgående och kommer inte in igen. =( Det är trist när de slutar tillverka så fina papper!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Jag håller med dig Kristina, hemskt att dom tar bort så fina papper.
   Tack förresten 😉

   Kram

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Åå, en så sagolik vacker tag! Så fint att hänga flera olika charms på tagen som du gjort.
  Stor kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Åå, tack Rosemarie!
   Skoj att använda charms på ett lite annorlunda sätt.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *