Bokkort / Tittskåp med Halloween tema

Hej på er.

Eftersom vi har halloweentema denna veckan tänkte jag att ni skulle få ta en liten titt på min Grimoire. Den har en ficka på insidan med plats för mina mest använda besvärjelser och trollformler. Den har även en inspirerande bakgrund med plats för mina gifter och trolldrycker  :Wink:

DSCF8763

DSCF8765

DSCF8766

Boken är gjord av svart och brunt cardstock. Bokdelen är gjord av akvarellpapper. (Jag tänker inte visa hur jag gjort, är du sugen på något liknande så finns det massor av beskrivningar och tutorials på nätet, sök på bokkort eller bookcard). Korset är gjort av en liiiten spillbit av Pion Shoreline Treasures – seahorse lindat med lite metalltråd, gravstenen klippt på frihand av svart Cardstock. Svampen och nyckeln är charms. Flaskorna hittar ni liknande bjällra klocka.. Etiketterna hittade på nätet och utskrivna med datorns hjälp. Lite ”ostduk” som spindelväv. Bakgrunden en gammal boksida. Jag har åldrat allt med distress ink Walnut stain och Vintage photo samt color bloom spray antique gold.

DSCF8768

Framsidan har fått ett pentagram (metalltejp på cardstock och sedan stjärna och cirkel utskuret med egna dies). Skylt gjord i datorn, torrembossat det svarta lagret med denna embossingfoldern och sedan lagt på Inka Gold Vax Silverlite slarvigt. Lite embossingenamel aged cupper i ett par av hörnen har jag också använt.

DSCF8762

Gaveln har fått en skylt i metalltejp med bokstäver Tim Holtz Chip block under. Lagt på lite svart acrylfärg över detta.

Detta var ett riktigt roligt projekt att göra, kul att leka loss lite.

Tack så mycket för titten och på återseende.

Kram Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Bokkort / Tittskåp med Halloween tema”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Jisses vilket projekt! Gud så festligt! Älskar alla dina detaljer, varje gång jag granskar bilderna upptäcker jag något nytt. Du är så otroligt duktig! :Delighted:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *