Badkillen

Hej!

Nu är det torsdag och det är dags för ett nytt inlägg från mig. Varje dag får jag höra, ska vi åka till stranden? Så därför blir det en layout om det. Visserligen med ett gammalt foto från förra året 🙂 .

Badkillen ddd .Jag fick så fina papper med havstema med i DT-paketet, och de passade ju toppen till detta. Basen är ett ljusblått cardstock, jag har även använt mellanblå cardstock till fotomattor bakom de mönstrade pappern och fotot. På tal om cardstock… passa på att bunkra upp, det är superbra pris på cardstock just nu.

badkillen d

De mönstrade papprena kommer från Graphic 45 och heter By the sea-Beachcomber och By the sea-Pier. Jag har splashat och sprayat med blå mist, från min egen scraphörna. Här hittar ni fina mister i butiken.

badkillen dd

Runt fotot har jag jag virat några varv med hampasnöre. Sedan lite juteblommor, blå rosor, ljusblå rosor, resinrosor och brads i form av blommor. Och lite gröna blad därtill.

Badkillen

I hörnen på layouten har jag stämplat med bårdstämpel från Clearstamper i Distress Ink-Broken China. Titeln är gjord med stickersbokstäver från Basic Grey. Och de finns i flera färger i butiken, här kan ni hitta dom.

Önskar er en fortsatt god torsdag och hoppas ni får en härlig helg!

Vi ses igen nästa torsdag!

Kram Fialisan

DT-Fialisan

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *