Återvunnen flaska, Marint stuk

Hej!

När vi körde till återvinningsstationen sist hittade jag en fantastiskt vacker blå-grön glasflaska som fick mig att tänka på hav och strand. Den fick sig en liten make-over och kommer nu att få pryda mitt uterum med marint tema.

Jag började med att färga in lite ostduk med spraymister i blå, turkosa och gröna nyanser. Jag använde både color bloom spray och Tattered angels glimmer mister. När den torkat fäste jag bitar här och där med 3D gloss gel, sedan tog jag lite nät liknande detta och satte på en bit. Jag drog också på lite crackle accent här och där mellan nätrutorna och när det torkat fick den också lite glimmerspray. Sedan tog jag några snäckor och målade med grön och blå akrylfärg. När de torkat drog jag på lite Inka Gold Vax Silver på dem. Jag fäste snäckorna med limpistol. Flaskan fick också lite Inka Gold Vax Silver här och där på upphöjningarna. Jag har fotat ute i solen för att ni skall få en liiiten hint om hur skimrande flaskan blev.

Det är roligt att kunna förvandla ”skräp” till något vackert tycker jag. Jag har en liten samling glasflaskor jag sparat som väntar på förvandling. Vem vet, det kanske dyker upp någon mera här framöver.

Tack för titten och välkommen åter.

Kram DT-Jenny


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *