Ask till praliner Scrappade

Hej Allesammans!

I mitt senaste DT-paket fick jag några minst sagt UNDERBARA papper från Maja Designs nya serie. Det var en fröjd att få börja skapa. Resultatet blev en sk värmeljusask som jag tänkte fylla med några läckra praliner istället.

Själva basen är gjord i CS French Vanilla. På framsidan har jag använt Vintage Summer Basics – 1933. Som alltid har jag skrapat alla kanter med min älskade egde scraper och färgat med walnut stain. På framsidan har jag premiär för min nya Spellbinder- Picot Egde Circles som jag stansat ut i min aldelles egna Big Shot (äntligen har jag en egen). Lite stickles glue runt kanten piffade till den ännu mer. Den söta knappen hittar du här, den har fått lite extra piff med Crackle Accent.

Rosorna, bandet och alfabetstickers kommer från egna gömmor. Den fina stjärnan finns i shoppen likaså dom söta rosa pearls som jag satt i hörnen.

På insidan har jag gjort en liten ask som jag klätt i Maja Designs Vintage Summer Basics – 1934. I locket har jag satt en bit overheadplast så innehållet inte rasar ut. Den söta metallblomman hittar du här. Det söta rosa pappret som jag använt på insidan av pärmen är Maja Design – Vintage Summer Basics – 1910.

Hoppas jag har kunnat bjuda på lite inspiration. Kika gärna ut lite senare då jag visar en Midsommar-tag jag gjort med lite av spillpappret som blev över.

Kram DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *