Ännu mer Pion Design…

Hej!

Då har ännu en vecka rullat på och redan är vi en bra bit inne i mars månad. Sakta men säkert kommer våren allt närmare vilket jag tycker är helt underbart. Idag tänkte jag visa upp lite kort som jag gjort med papper ifrån underbara Pion Design.

På det första kortet har jag använt mig av en bild från arket Alma’s Sewing Room – Images. Bilden har jag satt i en ram eller som många kallar den spillbit/skräp efter Fleur De Lis Squares. Själv tycker jag den går att använda utan problem. Kanterna har jag färgat med Distressdynan Walnut Stain. Det mönstrade pappret heter Blue Room och tillhör Pion Designs senaste serie: Alma’s Sewing Room.

För omväxlings skull har jag dekorerat enkelt med en ljusblå blomma från Prima, grå spetsblomma, grå blomma och skelettlöv. Bladen har jag stansat ut med min Martha Stewart punch Rose Leaf och det söta bandet hittar ni här.

Nu tänkte jag visa upp kort nr 2 och även denna gång har jag använt mig av papper från Pion Design.

Här kommer papperna från arken: Blue Pansy och Blue Room . Den ljuvliga ramen heter Fleur De Lis Squares och bilden kommer från arket: Bouquet- Pion Design. Precis som på det förra kortet har jag färgat in alla kanter med Distressen Walnut Stain. Runt omkring bilden har jag blingat med stickles- Platinum.

De stora mörkblå rosorna kommer från Mönstrade Scrapbooking papper. Ni hittar en massa härliga vita och röda pappersrosorblad och pins i kategorin dekorationer. Kika gärna i där.

Hoppas korten föll er i smaken, ni hittar det mesta och MASSOR med mer i butiken.

Ta hand om er!

Kram DT-Maria

 

 

 

Kommentarer

4 svar till ”Ännu mer Pion Design…”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, vilka ljuvliga kort!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack Rosemarie.
   Kram Maria

 2. Profilbild för Linda
  Linda

  Vilka fina kort, härliga färger och superfina ramar! Kram

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Jag tackar och bockar Linda.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *