Altrad träbox med Maja design

Ni har väl inte missat de fina lådorna i trä som finns i butiken och som bara väntar på att du ska pynta dem vackra? De finns i 6 olika storlekar och jag valde en i storleken 24x18x13 cm (näst störst)  som jag vill visa här idag.

Jag startade med att måla lådan i trä färg. Ett lager färg räckte och täckte gott och väl. Insidan fick bli rosa och utsidan vit. På utsidan duttade jag med den rosa färgen med hjälp av en liten makeup-svamp för att få ett lite slitet utseende.

Redan när min altrade träbox var på idéstadiet hade jag bestämt mig för färgerna rosa samt vit OCH att klä den med ett av Maja Designs otroligt vackra ark ”Vintage Summer”. Jag rev kanterna och färgade in med distress ink ”Black Soot”. Lådan har också fått fötter, men de är från egen gömma.

Runt lockets sidor har jag fäst ett spetsoch ovanpå locket ett pärlband från egen gömma. I Kristinas butik finns dock många vackra pärlband att välja bland!

På lådans utsida gnuggade jag fast en rubon. Det var en vild chansning, eftersom jag inte använt rubon på trä tidigare, men den fäste riktigt bra och utan problem. Över texten och på lådan sprayade jag med Spray & Sparkle, ett finkornigt och diskret glitter.

Och nu över till det jag tycker är allra roligast – blommor och andra dekorationer:

vita och röda pappersrosor i rosa och vitt som jag använt kommer från Kristinas Scrapbookings egna märke, så ljuvliga och i alla de färger och storlekar. Jag har också använt en av Prima Marketings vackra och glittriga ”Gilian White” som jag fäst på den bedårande lilla skon i glasliknande material.

Bland blommorna syns vita, paljettbeströdda blad från Prima Marketing som numera utgått i butiken samt små kvistar som jag stansat ut ur cardstockmed en Martha Stewart-punch. En krona i glitterbestrött trä syns också. Bakom skon i glas syn en Chabby Chic Resin i form av en svamp (just den varianten finns ej längre i butiken, men flera andra fina modeller). Se så läcker den blev med lite Spray & Sparkle över sig!

Den färdigaltrade lådan kommer att bli perfekt att förvara mina supermumsiga blommor och dekorationer från Kristinas Scrapbookingbutik i!

Ha en alldeles fantastisk helg och varmt tack för titten!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Altrad träbox med Maja design”

 1. Profilbild för snojbi
  snojbi

  Heeelt fantastisk.
  Sååå himlans fin

  Kraaaaaam

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   TACK snälla du, så kul att du gillar den! =D

   Kramar

 2. Profilbild för allram
  allram

  Blev väldigt nyfiken på sprayen. Så fin lyster det blev.

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Jaa, sprayen är verkligen jätteläcker! =)

 3. Profilbild för Laura
  Laura

  Jag blev kär! Nästan på pricken en sådan som jag själv vill göra… Fantastiskt!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Vad roligt att du tycker om den, tusen tack! =D

 4. Profilbild för Rebecka
  Rebecka

  Hej!

  Jag är väldigt intresserad av en liknande box! Vart har du hittat den? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *