Altrad Romantisk Ask i Chabby Chic stil

Hej på er.

Nu är vi redan i slutet av maj, vart tar tiden vägen? Idag tänkte jag visa en ask jag altrade för några veckor sedan. Jag tycker det är väldigt kul att altra olika askar och burkar för det ger så vackert resultat.

Denna asken var brun från början men jag målade kanterna vita med vit gesso, man kan använda billig akrylfärg också men då brukar man behöva göra två strykningar. Sen klädde jag alla kanter med först cardstock Bazzil vanilla och sedan mönsterpapper Reprint Romance in Sweden. På locket ruffade jag till kanterna men inte på asken (eftersom det lätt förstörs när man trycker på locket då.)

Jag stämplade med en textstämpel (liknande denna) på ovansidan med Distress Ink Gathered Twig och embossade det med clear. Jag dekorerade sedan med: Charm Fågelbur, stor rosa ros, stor vit ros, liten vit ros, mini vit ros, trähjärtan, träfjärilvita pistiller, vitt pärlband, rosa blomma, fjäder och vita blad. Jag har inte bestämt än om jag skall behålla asken själv eller ge bort den, vi får väll se. Den är ja bra att ge bort en liten present i.

Tack för titten, hoppas du gillar den.

Kram DT-Jenny


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *